10 Adımda Banyo Yenileme Fikirleri 2022

10 Adımda Banyo Yenileme Fikirleri 2022

10 adımda banyo yenileme fikirleri mi arıyorsunuz? Banyonuzun bir stil güncellemesine ihtiyacı olduğunu mu hissediyorsunuz? Banyo yenileme, bir evi tazelemenin ve günlük rutininize yeni bir soluk getirmenin harika bir yoludur. Ancak tam banyo tadilatları pahalıdır. Birçoğumuz, kapsamlı değişiklikleri karşılayacak finansmana sahip değiliz veya şu anda sıçramak istemiyoruz.

Ceptenalbur olarak sizin için 10 adımda banyo yenileme fikirleri verirken ekonomik olmasına önem verdik. Hadi başlayalım!

1. Banyo Tasarımı: Tavanınızı renklendirin.

Banyo tavanınızı beyaza boyamak, özel alanınızı kişisel ve benzersiz hissettirmenin harika bir yoludur. Buradaki en büyük masraf boyanın kendisidir, ancak bir merdivene de ihtiyacınız olacaktır. Zemini eski bir çarşafla koruduğunuzdan emin olun. Önce bir kaplamayı boyamak için bir fırça kullanın ve kenarlarını kestiğinizden emin olun.

Tavanı renklendirmek banyo yenileme fikirlerinden biridir.

Profesyonel ipucu: Tavan boyamak tehlikeli olabilir. Banyoyu temizleyin, merdiveninizin sabit olduğundan emin olun ve boyamanız gereken yere taşıyın. Asla merdivenden uzanmayın.

2. Banyo Tasarımı: Depolama alanınızı yenileyin.

Depolama, ne yazık ki birçok banyo için sonradan düşünülen bir şeydir. Ancak merdiven rafları veya genel olarak açık raflar eklemek bir odayı yeni hissettirmek için harika bir yoldur. Çözüm, akıllı banyo depolama fikirleridir . Açık raflar, banyoyu daha geniş ve daha az kutulu hissettirecektir.

Ceptenalbur, 500 TL altındakiler için şık depolama çözümleri sunar. İhtiyaçlarınıza uygun daha ucuz bir raf seti bulmak için şimdi alışveriş yapın.

Profesyonel ipucu: Açık depolama, başlı başına bir özellik haline gelebilir. Sabun ve havlularınızın yanına süs eşyaları ve mumlar ekleyin.

Birkaç dekoratif malzemeyle mükemmel bir banyo yaratabilirsiniz.

3. Banyo Tasarımı: Dışarıyı içeri getirin

Banyo tesisi fikirleri , bir banyoyu anında daha taze hissettirmenin kolay bir yoludur. Bitkiler, herhangi bir alana rustik, doğal bir kalite katar ve birçok banyoda bulunan sert ışığı ve açıları yumuşatmak için uzun bir yol kat edebilir.

100 lira altında bir sürü küçük bitki alabilirsiniz. Ne kadar çok bitki o kadar iyi. Bambu ve aloe vera gibi nemli, nemli koşullarda gelişen bitkiler, başlamak için iyi bir yerdir. Havadaki nemi alan hava bitkileri banyolarda da zahmetsizdir.

Işıklandırma her alan için büyük değişim yaratır.

Profesyonel ipucu: Banyonuzda düşük düzeyde ışık varsa, karanlıkta iyi çalışan bitkiler bulmanız gerekir. Çin yaprak dökmeyenlerini veya dracaena’yı düşünün.

4. Banyo Tasarımı: Duş perdenizi değiştirin

Duş perdesini değiştirmek, kazanan bir bütçe banyo fikridir . Duş perdesi herhangi bir banyoda baskın bir özelliktir, bu nedenle kaç kişinin bunu sonradan düşünmesi şaşırtıcıdır. Küflü, eski veya eski püskü duş perdelerinden kurtulmak ve onları taze ve yeni bir şeyle değiştirmek, banyonuzu anında yenilemek için alanınızı güzelleştirmenin hızlı ve ucuz bir yoludur.

Yeni duş perdeleri 100 liranın altında çevrimiçi olarak bulunabilir ve cesur bir duş perdesi bir açıklama yapmak için harika bir yoldur.

Profesyonel ipucu: Duş perdeleri o kadar ucuzdur ki tasarımcıların çok az sonuçla veya hiç sonuç vermeden çılgına dönmelerine izin verir. Oradan bir şey seçin – beğenmediyseniz gelecekte kolayca değiştirebilirsiniz.

Duş perdesi yenileme banyo yenileme için basit ama etkili bir adım.

5. Banyo Tasarımı: Ahşap zemininizi boyayın

Banyonuzda ahşap bir zemin varsa, boyamak veya boyamak, alanı yepyeni hissettirmek için gerçekten yaratıcı bir yoldur. Katların kurumasını beklerken en büyük masrafınız zaman olacak! Döşeme tahtalarınızı hızlı bir şekilde zımparalayın ve boyamaya başlamadan önce yıkayın.

Bu iş için özel ahşap boyası almanız gerekecek – daha dayanıklı ve daha az kaygan – ve iki veya üç kata ihtiyacınız olacak. Koyu renkler banyoyu rahat hissettirirken, ışık daha büyük hissettirir. Karşıt panolarda da iki ton kullanmaktan korkmayın.

Profesyonel ipucu: Üst katı zımparalamak, alanınıza daha rustik bir his verecektir.

Zeminle değişikliğiyle ilgili tüm malzemelerin Ceptenalbur’da olduğunu biliyor musunuz?

6. Banyo Tasarımı: Bir duvara odaklanın

Tüm alanı yenilemeye çalışmak yerine, odanın geri kalanından odağı çalacak şekilde bir duvarı iyileştirmeye odaklanın. Bunu duvar kağıdı ile basit ve ucuz bir şekilde yapabilirsiniz. Bu, tüm odayı boyamak istemiyorsanız veya büyük değişiklikler yapmak için çok paranız yoksa, hızlı bir yenileme için harika bir çözümdür.

Yaklaşık 150 TL karşılığında küçük bir duvarı kaplayabilirsiniz. Çarpıcı bir banyo duvar kağıdı fikri için – dramatik çiçekler düşünün – bu, dikkati alanın geri kalanından uzaklaştırarak göz için bir odak noktası oluşturacaktır.

Duvar kağıtları boyayla uğraşmak istemeyenler için ideal çözümdür.

Profesyonel ipucu: Nem ve buhar konusunda endişeleriniz varsa, daha yapışkan ve daha güçlü olacak şekilde tasarlanmış özel banyo duvar kağıdı alabilirsiniz.

7. Banyo Tasarımı: Aksesuar

Sınırlı bütçenizle herhangi bir büyük değişiklik yapmak zorsa, genellikle aksesuar eklemek hızlı ve ucuz bir çözümdür. 

Öyleyse sabunlukları, sevimli süs özelliklerini, oda spreylerini, mini makyaj aynalarını, diş fırçası tutacaklarını, en iyi mum ve fırçaları bir düşünün. Bu, çok fazla para harcamadan banyonuza ilginç bir kişilik katmanın harika bir yoludur.

Profesyonel ipucu: Ucuz banyo aksesuarları için büyük süpermarket zincirlerinin ev eşyaları bölümüne baskın yapın.

Aksesuarlar her alan için kurtarıcı parça olmaya devam ediyor.

8. Banyo Tasarımı: Değiştirmeyin – yeniden mühürleyin!

Mastiği değiştirmek, banyonuzu yepyeni hissettirecek küçük bir çözümdür. Üstelik yapması ucuz. Tek ihtiyacınız olan, yeni dolgu macununa sahip bir kartuş tabancası ve bir macun çıkarma bıçağıdır – bunların hepsini 50 liranın altında alabilirsiniz. 

Banyonuzu, karo ile karo arasındaki boşluk en geniş olacak şekilde doldurun ve yeniden mühürlemek için kartuş tabancasını tutarlı bir hareketle kullanın. Gece boyunca kurumaya bırakın.

Profesyonel ipucu: Gerçekten yaratıcı olmak istiyorsanız, beyaz veya gri dışında renkli bir silikon kullanmayı deneyin.

Banyolar çok fazla unutulmuş duvar alanına sahip olma eğilimindedir. Bu nedenle, bir mini galeri duvarı fikri oluşturarak bundan yararlanın ! İhtiyacınız olan hemen hemen her şeyi – resim çerçevelerini ve çivileri – Wilkinsons gibi bir yerden çok ucuza alabilirsiniz. Çerçeve sayısı ne kadar fazlaysa o kadar iyidir.

Birleşik bir tema seçin. Hayvanlar, bitkiler ve çiçekler iyidir, ancak kendinize uygun bir şey bulun. İlham almak için sıkışıp kaldıysanız ve harcamalardan tasarruf etmek istiyorsanız, eski iç mekanlarınız veya moda dergileriniz olup olmadığına bakın. Parlak reklamlar ve fotoğraf çekimleri, bir galeride çerçevelenmiş harika görünebilir.

Profesyonel ipucu: Pinterest buradaki arkadaşınız. Tasarım ilhamı olarak hizmet edecek yüzlerce galeri duvarı var.

10. Banyo Tasarımı: Duvarlarınızı yenileyin

Paint, bir bütçeyle çok sayıda hızlı yenileme çözümü sunar ve banyo renk düzeninizi değiştirmek   , alanı yeni hissettirmek için harika bir yoldur. Kabul edelim, çoğu banyo oldukça nötrdür, bu da onları biraz sıkıcı hale getirebilir. Alanınızı patlatmak için biraz renk ekleyin.

Taupe, sıcaklık katarken nötr kalmak isteyenler için harika bir seçimdir. Dünyevi bir his için daha koyu gidin. Kömür karamsar ve sofistike hissedecek. Yeşil, doğal hissettirir ve sakinleştiricidir, küçük alanlar için harikadır, fıstık ise aşırıya kaçmadan cesur renkler eklemenin harika bir yoludur. Doğal ahşap ile kontrast fıstık.

Duvardaki basit bir değişiklik yeterli.

Profesyonel ipucu: Verimli, beş dakikalık duş türü bir kişi misiniz yoksa küvette uzun süre bekleyerek stresini atan biri misiniz? Alanı nasıl kullandığınızı düşünün ve bunu geliştirmek için rengi kullanın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı Kargo

1-2 İş günü içerisinde kargo.

1000 Tl Üzeri Ücretsiz Kargo

Her siparişiniz özenle hazırlanır.

Para İade Garantisi

14 Günde koşulsuz iade imkanı.

100% Güvenli Alışveriş

MasterCard / Visa