Kendin Yap Ev Dekorasyon Fikirleri: 10 Yeni Fikir

Kendin Yap Ev Dekorasyon Fikirleri: 10 Yeni Fikir

En İyi Kendin Yap Ev Dekorasyonu Fikirleri: Oturma Odası, Yatak Odası ve Bebeğinizin Odası

Ev kalbinin olduğu yerdedir. Kaliteli bir “zamanı” geçirebileceğiniz ve en değerli aile anılarınızı birlikte oluşturabileceğiniz bir teselli alanı yaratmak gibisi yoktur.

Herkesin evde vakit geçirmek zorunda kaldığı bir sosyal mesafe ve izolasyon çağında, çevrenizdeki ambiyansı tazelemek hem zihne hem de ruha iyi gelebilir. İşte evinizi değiştirecek eklemeler olarak birkaç basit kendin yap ev dekorasyonu fikri.

Evinizi baştan yaratmak için büyük bir iç tasarım projesi üstlenmek zorunda değilsiniz. Tek yapmanız gereken bu basit, hızlı ve kolay kendin yap sanatı ve zanaat ev dekorasyonu fikirlerinden (zamanınıza, motivasyon seviyenize, mevcut malzemeye ve bütçenize göre) seçmektir.

Oturma odanızı, yatak odanızı, bebeğinizin odasını ve bulabileceğiniz hemen hemen her duvarı baştan yapın.

Oturma odanızı Duvar asma sanatı ile nasıl dekore edebilirsiniz?

Ailece zamanımızın çoğunu birlikte geçirdiğimiz oturma odasından başlayalım. Bu odayı basit şeylerle nasıl dekore edeceğinizi merak ediyorsanız, daha fazla kendinizi yormayın!

Salon dekorasyon fikirleri
Duvarlarınızı kendin yap projenizin temel taşı haline getirin.

Biraz Kendin Yap Ev Dekorasyonu ile başlayalım

Evinizde büyüyen bir yığın eski tuvalet kağıdı, teneke, karton, mason kavanozu, plastik torba ve kıyafetiniz var mı? Evinizi darmadağın eden tüm bu artıkları toplayarak başlayın.

Yapabileceğiniz ideal çevre dostu ve bütçe dostu şeylerden biri, bu artıkları geliştirmek ve onları kendin yap ev dekoruna dönüştürerek onlara yeni bir hayat vermektir – olasılıklar yalnızca yaratıcılığınız ve yer kaplayan artıkların mevcudiyeti kadar sınırlıdır. Evinizde.

Peki, eski artıkları nasıl oturma odası dekoruna dönüştürebilirsiniz?

Metal kutular, tuvalet kağıdı ruloları, ampuller ve karton kutuların tümü kendin yap projeniz için gerekli malzemeleri oluşturur. Biraz tutkal ve sicim ile eski kutuları güzel sepetlere , sadece bir çivi ve çekiçle eski metal kutularınızı büyüleyici küçük fenerlere dönüştürebilirsiniz.

kendin yap fikirleri
Evimizde bol miktarda bulunan bu atıklarla kendin yap projeleri oluşturabiliriz.

Kaynaklar: Pinterest  & Kaynak: Pinterest

Fotoğraf çerçeveleri

Oturma odanızdaki boş duvarları ve masa üstlerini kişiselleştirmenin ve onlara karakter katmanın harika bir yolu, çerçeve kullanmaktır. Ve sevdiğiniz hemen hemen her şeyi çerçeveleyebilirsiniz!

Vintage posterler ve motive edici alıntılardan bir aile olarak en değerli anılarınıza kadar ne varsa sergileyebilirsiniz. Ayrıca oturma odanızın duvarları için bir fotoğraf veya sanat galerisi oluşturabilirsiniz. Birkaç masa fotoğraf çerçevesi yerleştirebilir veya rengarenk bir ambiyans ile ambiyansa renk katabilirsiniz.

En iyi fotoğraf çerçevesi fikirlerini bizden alın!

Kendin Yap Fikirler
Tablolar eviniz için en iyi seçim olabilir.

Yatak odası dekorasyon fikirleri

Günün sonunda, çok ihtiyaç duyulan bir süre yalnız kalmak için kendi alanımıza çekilmeyi sevmiyor musunuz? Birkaç basit yatak odası tasarım fikriyle yatak odanızı gerçekten büyülü hale getirebilirsiniz.

Başlığınızı dekore edin

DIY yatak odası fikirleri

Yatak odanızın baş tarafı için bazı değişiklikler düşünebilirsiniz. Örneğin, bir duvar örtüsü yatak odanızı değiştirebilir.

Kendinizi özellikle sanatsal hissetmiyorsanız sevdiğiniz bir filmin posterini de çerçeveleyebilirsiniz.

Yatak odası için el yapımı dekoratif ürünler

Eğer aradığınız bütçeye uygun küçük yatak odası dekorasyon fikirleri ise, bizde varız! İşte yatak odası için birkaç basit el yapımı DIY oda dekor ürünü.

Eski bir mason kavanozunuz veya ortalıkta bir cam şişeniz var mı? Komodininiz için harika bir fener yapmak için neden biraz renk ve birkaç ışık eklemiyorsunuz? Ve daha çok çiçek insanıysanız, onları el yapımı vazolar olarak da kullanabilirsiniz!

Yatak Odası Dekoru İçin Kendin Yap Fikirleri

Kaynak: Pinterest

Fotoğraf kolajı

Ev dekorasyonu söz konusu olduğunda, bir fotoğraf kolajı klişe görünebilir, ancak sicim, fotoğraf baskıları ve ışıklardan oluşan bu basit yatak odası duvar tasarımı fikrinin popüler olmasının bir nedeni var – inanılmaz derecede çekici.

Fotoğraf Kolajı baskı fikirleri

Kaynak: Pinterest  & Kaynak: Pinterest

Biraz daha ilhama mı ihtiyacınız var? Birkaç fotoğraf kolajı fikri için blogumuza göz atın .

Bebek odası dekorasyonuna ne dersiniz?

Çocuğunuz için güzel bir oda planınız varsa bunu yapmanın en iyi yollarından birisi de kendin yap projelerine güvenmektir. Kendin yap projeleri sizin de el emeğinizi içereceği için daha tatmin edici sonuçlar sunacak.

İster beşik, ister duvar dekoru veya tüm peluş hayvanlar için bir düzenleyici ve giderek artan sayıda oyuncak olsun, işte birkaç yeni doğan bebek odası dekorasyon fikri.
Bebek odası dekorasyonu duvarlarla başlar!

Bebek odası dekor fikirleri

Kaynak: Pinterest

Kreş fikirlerinden biri de posterlerdir. İster basit bir galeri oluşturmayı seçin, ister bebeğinizin beşiğinin üzerinde devasa bir duvar posteri olsun, birkaç duvar posteri , yeniden dekore ettiğiniz odaya çocuk odası cazibesini ekleme hilesini yapacaktır.

Bir başka iyi fikir de, bu fotoğrafları dekor olarak kullanacağınızı göz önünde bulundurarak bir bebek fotoğrafı çekimi düzenlemektir. Fotoğraflarınızla yaratıcı olun!

Ahşap sandık DIY zanaat fikirleri

Eski ahşap kasaları yenileyin ve bebeğinizin odası için sevimli düzenleyicilere dönüştürün.

Sadece bebeğiniz kadar sevimli olmakla kalmayacak, aynı zamanda kitapların ve oyuncakların ortalığı karıştırdığı için endişelenmenize de gerek kalmayacak!

Bebek odası için DIY El İşi Fikirleri

Kaynak: Pinterest  & Kaynak: Pinterest

Kreş zeminine el yapımı bir bez kilim ekleyin

İşte bir paçavra halının nasıl yapılacağına dair harika bir eğitim . Biraz zaman alıcı, ama çabaya değer!

Ev Yapımı Bez-Kilim

Her oda için harika duvara asılı zanaat fikirleri

Evinizin tüm duvarlarını DIY projeleri için kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? İşte duvarlarınızla ilgili fikirlerimizi aşağıda sizin için sıraladık.

https://ceptenalbur.com/urun/homecare-timmy-kapi-arkasi-aski-seti-714555/

En az sanatsal olanlar için bile basit kendin yap duvar dekoru fikirleri!

Birçok kendin yap fikriniz var fakat bunları yaparken endişeleniyor musunuz? Endişelenme! İşte size iki basit kendin yap zanaat fikri.

Etrafta fazladan iplik veya buzlu şeker var mı? Çok fazla ileri dönüşüm yapmadıysanız, muhtemelen yapmazsınız. Ancak bunlar yerel mağazalarda oldukça ucuza bulunabilir ve onlarla yapabileceğiniz şey bu! Bu, ev dekorasyonu için sanat ve zanaat fikirlerinizi daha parlak hale getirecektir.

DIY Asılı fikirler

Kaynak: Pinterest  ve Kaynak:  oleanderandpalm.com

Koleksiyonları ortaya çıkarın

Hepimizin düğün çinileri ve güzel kumaş parçaları var. Aile yadigarı diyebileceğimiz bu koleksiyonluk ürünler eviniz için dekorasyon malzemesidir. Ayrıca seyahat kartpostallarına kadar uzanan çok sayıda koleksiyonlar da var. Sonuçta çatı katlarından ve el değmemiş raflardan çıkarıp duvara asarsak?

Dekor Kendin Yap Fikirleri

Doğayı eve getirin

Çoğumuzun bolca sahip olduğu bir başka şey de her yerde doğa! Devamında şu soru aklımıza geliyor. Peki ya, doğayı evimize nasıl getirebiliriz?

Ve kendin yap duvar asma zanaatı yapmak söz konusu olduğunda, duvarlarınıza benzersiz bir çekicilik katmak için yakınınızdaki ormandan eve getirebileceğiniz sağlam, kusurlu bir daldan daha çok yönlü ve büyüleyici bir şey yoktur!

Doğa Duvar Asma fikirleri

Kaynak: Pinterest

Burada yazdıklarımızı beğendiyseniz ve daha fazla içerik görmek isterseniz bize ulaşın. Yorumlarınız Ceptenalbur için çok önemli. Sizlere bol ürün çeşidini en uygun fiyata sunmanın gururunu yaşayan Ceptenalbur ev tasarımları konusunda da destek vermeye hazır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı Kargo

1-2 İş günü içerisinde kargo.

1000 Tl Üzeri Ücretsiz Kargo

Her siparişiniz özenle hazırlanır.

Para İade Garantisi

14 Günde koşulsuz iade imkanı.

100% Güvenli Alışveriş

MasterCard / Visa