Yaz Dekor Fikirleri 2022-Ekonomik ve Kolay

Yaz Dekor Fikirleri 2022-Ekonomik ve Kolay

Yaz dekor fikirleri mevsimin renklerini ve manzaralarını kutlamanın yanı sıra eve neşe ve mutluluk getirmekle ilgilidir. İster evde ister arka bahçede geçirilmiş olsun farketmez. Yaz birçokları için mutlu anılar getiren neşeli bir zamandır. Öyleyse neden bu mutluluğun bir kısmını iç mekanlarımıza getirmeyesiniz? 

Arka bahçe tam ihtişamlı ve renklerle doluyken biraz zor olabilir. Dekorasyon fikirleri ve ilham söz konusu olduğunda doğa başlamak için iyi bir yerdir . Dışarıyı getirmek için cesur çiçekler ve yemyeşil botanik baskılar seçin. Sıcak canlı renkleri kucaklayın. Ardından görünümü tamamlamak için bol miktarda bitki ve taze çiçek eklediğinizden emin olun.

Evinize bir yaz tazeliği vermek için size ilham vermek için Ceptenalbur burada! Sizin için yaz dekor fikirlerini hazırladık.

YAZ DEKOR FİKİRLERİ

Yaz dekor fikirleri, yüzünüzde anında bir gülümseme oluşturan parlak ve cesur renklerle doludur. O halde neden bunlardan bazılarını evinize getirmiyorsunuz? Yazın en iyi parçalarını evinize sokmak, evinizi aydınlatmanıza izin verebilir. 

Cesur baskılardan en iyi şekilde yararlanmak veya doğadan ilham almak olsun fark etmez. Evinizi baştan yaratmanın ve evinize yaz mevsimine bir dokunuş katmanın gerçekten basit yolları var.

1. GÜNEŞ IŞIĞI TONLARINDA DEKORE EDİN

Sarı ile dekorasyon yapmakla yaz büyüsünü evinize getirmeniz garantilidir. Anında bir ruh hali geliştirici, hava nasıl olursa olsun adımınıza bir bahar getirecek.

Dekorasyon seçimleri, içinde yaşadığımız zamanların doğal bir yansımasıdır, ‘Hint sarısı’ ve ‘kırmızı’ gibi güneşli ve enerjik tonların yükselişine yansıyan, neşeli, davetkar ve iyimser tonlara yönelik gerçek bir istek vardır , ‘ diyor Ceptenalbur! ‘Canlı ve davetkar bir iç mekan için koyu yeşil ‘Hopper’ ve koyu yaz gök mavisi patlamasıyla eşleştirmeyi deneyin.’

Yaz dönemleri ev dekorasyonu için doğru zamandır.

2. CHİNOİSERİE İLE SÜSLEYİN 

Çin, Japonya ve diğer Asya ülkelerinin güzel manzaralarına dayanan Chinoiserie baskıları, eve zarafet ve egzotizm enjekte etmenin mükemmel bir yoludur. 

18. yüzyılın ortalarına kadar uzanan, genellikle kıvrımlı çiçek, kuş ve yaprak formlarıyla karakterize edilen stil, yüzyıllar boyunca popülerliğini korudu ve günümüzde iç mimarları cezbetmeye devam ediyor. El yapımı ısmarlama duvar resimleri sunan şirketler varken, kaprisli tarzdan ilham alan baskılı duvar kağıtları ve kumaşlar sunan artan sayıda marka var.

3. MEYVE BASKILARIYLA MUTFAĞA LEZZET KATIN

Evimizde neşe ve neşe duymamız gereken bir yer varsa o da mutfaktır; Günlük alan olarak çok fazla zaman geçirdiğimiz için, bizi mutlu hissettiren bir alan olması önemlidir. 

Duvar kağıdı fikirleri , bir mutfak lokantasına anında hayat getirmenin mükemmel bir yoludur – tüm yıl boyunca bir yaz hissi için, Morris & Co gibi narenciye tonlarında renklendirilmiş bahçeden ilham alan bir desen deneyin. Ceptenalbur birkaç öneride bulunuyor.

4. CESUR ÇİÇEKLERLE TANIŞIN

Genellikle eğlence için ayrılan ara sıra kullanılan alanlar vardır. Fakat yemek odaları yaz dekoruyla cesur olmak için harika bir yerdir. Çiçekli oda dekor fikirlerinin anında açıklama yapması garanti edilir. Büyük ölçekli bir çiçek baskılı duvarda duvar kağıdını düşünün. Eşleşen perdeler ekleyerek tam basma bile yapabilirsiniz.

Yemek odası duvar kağıdını seçerken , ölçeği dikkate aldığınızdan emin olun. Ceptenalbur sizin için bazı tavsiyelerde bulunmaktadır.

Duvar kağıdınızı seçerken tavan yüksekliğini göz önünde bulundurun, alçak tavanlara sahip olduğunuzda daha küçük bir ölçek ve yüksek tavanlara veya geniş duvarlara sahip olduğunuzda daha büyük ölçekli daha dramatik tasarımlar tercih edin. Oda içinde paneller varsa, panelleri duvar kağıdıyla doldurun ve ahşap işçiliği, uyumlu ve katmanlı bir iç mekan için zıt bir tonda boyayın.’

5. GÜZEL BİR MASA HAZIRLAYIN 

Kumaş tasarımcısı Pippa Blacker bazı önerilerde bulunuyor. Tablo düzenlemesi  yaz dekoru fikirlerini onurlandırmanın bir yoludur. Desenli nevresimler, renkli cam eşyalar ve bol miktarda taze çiçek katlayarak bir yaz çay partisi için güzel bir ortam yaratabilirsiniz. Biz de Pippa’dan ilham alarak birtakım öneriler hazırladık. Güzel bir masanın olmazsa olmazı birkaç renk önerimiz var.

‘Eğlenirken kumaşlarımı kullanmayı seviyorum ve genellikle masa örtüsü için güçlü bir renk seçiyorum, belki de akış ve hareket hissi veren bir desenle. Daha sonra daha küçük bir baskı ve daha yumuşak renkler kullanarak keten peçetelerle katmanlarım. Çiçekler, renkli camlar ve uygunsa renkli mumlar da eklenerek görünüm bir araya geliyor. Renkli, rahat ve eğlenceli bir yaz masasına bayılırım.’

6. GÜNEŞLENME ODASINI ŞEKİLLENDİRİN

Bir akşam yemeği partisi için güneşlenme odası fikirlerinizi yaz dekoruyla şekillendirerek sıcak havadan en iyi şekilde yararlanın . Rattan sandalyelerin bir tatil hissi getirmesi garantilidir, bu yüzden onları parlak, halk gibi baskıların karışımıyla yastıklarla kaplayın ve akşam serinliği başladığında rahat tutmak için atkıları unutmayın. 

Göz alıcı bir masa oluşturmak için güneş ışığında hayat bulacak ve rahat bir kır hissi için dokuma sepetlerde canlı çiçek aranjmanları sergileyecek renkli cam bardakları seçin.

7. BİR YATAK BAŞLIĞINI NEŞELİ BİR KUMAŞLA ÖRTÜN

Neşeli baskılardaki başlık fikirleri , alanı aşırı zorlamadan yatak odanıza bir yaz dekoru getirmenin harika bir yolunu sunar. Akdeniz’in lezzetleriyle dolu bu kumaş Fanny Shorter imzalı(yeni sekmede açılır)Güneş patlaması sarı renginde krizantem, portakal ve sardunya karışımına sahiptir ve uygun bir seçimdir ve yatıştırıcı, sulu bir duvar kağıdı ile güzel bir şekilde dengelenir. 

İç mimar Kit Kemp, “Karyola başlığının büyük baskısını, duvarlarda “Mudprint” adı verilen ve Christopher Farr Cloth için tasarladığımız en sevdiğimiz kumaşlardan biriyle dengeledik” diyor.(yeni sekmede açılır). ‘Mavi renk grubu, odaya ince bir hareket ve dokulu bir his katan boyalı katmanlı kalitesiyle sizi Akdeniz’e taşıyan sakin bir fon oluşturur.’

8. EVİ BİTKİLER VE ÇİÇEKLERLE DOLDURUN

Yaz gerçekten yılın en güzel zamanlarından biridir, o halde neden doğadan ilham alıp evinize güzel çiçekler ve bitkiler eklemiyorsunuz? Sadece teşhirde güzel görünüp kokmakla kalmayacak, aynı zamanda kendinizi iyi hissetmenizi de sağlayacaklar. Bitkiler ve doğa ile çevrili olmanın, sağlığımız üzerinde olumlu bir etkisi olduğu kanıtlanmıştır ve gününüzü birden fazla şekilde aydınlatacaktır.

9. BEYAZLA PARLAK TUTUN

Yaz sezonu boyunca, günler çok daha uzun ve daha parlak, bu da daha fazla doğal ışık aldığımız anlamına geliyor. Bu, evinizin iç kısmına gelince en iyi şekilde yapılmalıdır. İşin püf noktası odaya mümkün olduğunca fazla doğal ışık davet etmek ve beyazı temel renk olarak kullanmak buna gerçekten yardımcı olabilir.

Duvarları, mobilyaları ve anahtar parçaları beyaz veya açık taş renklerinde tutmaya çalışın ve ardından bir renk patlaması eklemek için duvar sanatı ve ince dekor öğeleri kullanın. Bu, yazın doğal parlaklığını ve güzel cesur renklerini – her iki dünyanın da en iyisi – kucaklamanıza olanak tanır.

10. BİR DENİZ TEMASI DENEYİN

Yaz için dekor fikirleri aklınıza geldiğinde, plajdan, parlayan güneşten, mavi gökyüzünden ve denizden ilham alan güzel bir oda düşünmemek elde değil. Bu tür bir temayı evinizin iç mekanlarına dahil etmek, yaz mevsimini evinize getirmenin gerçekten etkili bir yoludur. 

Ruhu yatıştırmak için deniz kenarına bir gezi gibisi yoktur. Öyleyse neden gerçekten dinlendirici bir alan için yatak odasına biraz kıyı sakinliği enjekte etmeyesiniz? Sade nötr tonlar ve yumuşak çizgilerle dekorasyon yaparak bunu başarabilirsiniz. Çağdaş bir dokunuş için lacivert ve pas tonlarını ekleyerek sade bir yaklaşım benimseyin. Kıyı oturma odası fikirleri de harika. 

YAZ İÇİN EVİMİ NASIL TAZELERİM?

Yaz için evinizi yenilemenin birçok yolu var. Kalıcı bir izlenim için, odaları sarı, yapraklı yeşil ve sıcak pembe gibi ruh halinizi iyileştiren canlı tonlarda boyamayı veya koyu çiçekli ve botanik duvar kağıtlarıyla dekore etmeyi deneyin – her ikisi de anında yaz büyüsü getirecek ve anında neşe verecektir.

‘Sarı, bir alana pozitiflik sağlayan bir gölgedir. Ceptenalbur “Kendimizi canlı, mutlu, enerjik ve davetli hissettiren bir renk” diyor. ‘Sarı boya renkleri, doğal bir parlaklığa, tazeliğe ve sıcaklığa sahiptir. Bu da onları evin her yerinde sürekli popüler bir renk haline getirir. Sıcaklık ve rahatlık hissi yaratır, evinizde güneş ışığıdır.

Alternatif olarak, hızlı bir güncelleme için mutfağınızı neşeli bir masa örtüsü, gösterişli çiçekli minderlerle dekore etmeyi ve evinizi bol taze çiçeklerle doldurmayı deneyin.

Molly Mahon, “Masa örtünüzde ve çiçeklerinizde neşeli renkler ve desenler kullanarak bu yaz hissini getirin” diyor. ‘Mümkün olduğunca fazla ilgi ve renk katmak için masa örtülerimi ve peçetelerimi karıştırıp eşleştirmeyi seviyorum.’

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı Kargo

1-2 İş günü içerisinde kargo.

1000 Tl Üzeri Ücretsiz Kargo

Her siparişiniz özenle hazırlanır.

Para İade Garantisi

14 Günde koşulsuz iade imkanı.

100% Güvenli Alışveriş

MasterCard / Visa